Een medische pedicure voor voetklachten

Podotherapie MB Voorschoten is de enige podotherapeut in de wijde omgeving. Bij mij kunt u daarom met een gerust hart terecht voor een professionele en wettelijk erkende medische pedicure in Voorschoten. Deze is geschikt bij diverse voet- en huidproblemen waaronder een diabetische voet. Ik sta klaar om uw klachten te helpen verlichten.

Voetproblemen behandelen

Met een medische pedicurebehandeling is het mogelijk diverse voetklachten te behandelen. Een normale pedicure volstaat hierbij namelijk niet. Denk bijvoorbeeld aan problemen die zijn ontstaan door ziektes en aandoeningen zoals reuma of kanker. Dergelijke aandoeningen brengen een verhoogd risico op voetklachten met zich mee. Het is belangrijk deze tijdig te laten behandelen, zodat ze niet verergeren. Daarnaast is het verstandig zo nu en dan langs te komen voor controle. Voorkomen is immers beter dan genezen!

Geschikt bij diabetes

Voet- en huidklachten zijn een veel voorkomend probleem bij diabetespatiënten. De medische pedicure die ik geef, is geschikt als pedicure bij een diabetische voet. Met een verwijzing van de huisarts of specialist krijgt u deze behandeling overigens in de meeste gevallen vergoed vanuit het basispakket. Podotherapie MB Voorschoten is hiervoor aangesloten bij alle verzekeraars. De oorzaken die bij diabetes voetklachten veroorzaken zoals neuropathie, een slechte doorbloeding en een infectie, zijn te verlichten en zelfs te verhelpen met een passende pedicure. Naast een pedicurebehandeling maak ik daarvoor gebruik van zooltherapie, viltherapie, wondverzorging, ortheses en natuurlijk goed advies.

Neem gerust contact op met de podotherapiepraktijk door te bellen naar 06 265 060 71 of door een bericht achter te laten via het contactformulier. Ik beantwoord uw vragen met plezier. Direct een afspraak maken is mogelijk door middel van het online afsprakenformulier. Mijn praktijk in Voorschoten ligt nabij Leiden en Wassenaar.

×

Welkom,

Klik hier om de chat van WhatsApp te gebruiken

× Hoe kan ik je helpen?