Orthese

Een orthese voor uw teenproblemen

Geniet van minder pijn en meer bewegingsvrijheid en kom langs bij Podotherapie MB Voorschoten voor een orthese voor uw tenen of voeten. Dit hulpmiddel is uitermate geschikt bij diverse veelvoorkomende teenklachten.

Wat is een orthese?

Een orthese, oftewel een orthopedische prothese, is een hulpmiddel dat een lichaamsdeel ondersteunt, beschermt en corrigeert. In mijn podotherapeutische praktijk zet ik voetortheses of teenortheses in om bijvoorbeeld hamertenen of een afwijkende teenstand te corrigeren. Daarnaast kunt u een orthopedische prothese gebruiken om de tenen te beschermen in de schoen. Dit ontlast drukplekken en voorkomt het ontstaan van eelt en likdoorns.

Hulpmiddel op maat

Samen met u bepaal ik wat de problemen zijn en wat voor orthese hierbij nodig is. Mijn ortheses zijn gemaakt van zacht siliconenmateriaal, zodat u hier tijdens het dragen geen last van ondervindt. Ik zal het product rechtstreeks op uw voet vormen voor een perfecte pasvorm en daarmee de best mogelijke oplossing. Op die manier bent u verzekerd van een orthese op maat die helemaal aansluit bij uw specifieke voetklachten. Als enige podotherapeut in de omgeving van Voorschoten, Leiden, Leidschendam en Wassenaar ben ik NVVP-gecertificeerd en bied ik u dus erkende en professionele therapieën.

Blijf niet rondlopen met teenproblemen en kies vandaag nog voor een passende behandeling. Middels het afsprakenformulier is het direct aanvragen van een afspraak mogelijk. Voor meer informatie kunt u tevens het contactformulier invullen of bellen naar 06 265 060 71. Ik sta u graag te woord.

×

Welkom,

Klik hier om de chat van WhatsApp te gebruiken

× Hoe kan ik je helpen?