Team

Graag wil ik mij even voorstellen. Mijn naam is Mojgan Babaei Gavan.mojgan babei gavan podotherapeut

Sinds 1 november 2014 heb ik mijn praktijk als podotherapeut in Voorschoten geopend.

Ik heb mijn bacheloropleiding podotherapie afgerond bij Fontys Hogeschool te Eindhoven. Tijdens mijn opleiding heb ik stages gelopen bij Podotherapie Padmos in Alphen aan de Rijn, Voetencentrum in Leiderdorp en bij podocentrum Groen Hart in Hazerswoude-dorp. Op de laatste locatie heb ik een half jaar als assistent-podothearapeut gewerkt.

Door de toenemende vraag naar podotherapeutische zorg door de vergrijzing, de groei van het aantal diabetisch patiënten, veel voorkomende knie, lage rug klachten en voetklachten, als fasciïtis plantaris, achilles tendinopathie of morbus sever bij zeer actieve kinderen, heb ik besloten om in mijn woonplaats Voorschoten een praktijk te openen.

Behandeling door een podotherapeut in de eigen omgeving, in dit geval Voorschoten, geniet bij veel patiënten de voorkeur. Het ophalen van zolen of het verrichten van kleine aanpassingen is direct uit te voeren. Voor kinderen is het een korte onderbreking van de schooltijd waar vroeger een halve dag absentie voor stond.

Ik heb voor de zooltherapie gekozen voor een 3-D zool. Patiënten kunnen verder bij mij terecht voor tape, orthese, vilttherapie en ingegroeide nagels, zie de informatie op de website.

Ik hoop dat ik u middels dit schrijven voldoende heb ingelicht. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u mij via de mail of telefoon contacten.

Met vriendelijke groet,

Mojgan Babaei Gaven.

Tel: 06-26506071

KVK Nr: 61433519

Aangesloten bij NVvP en geregistreerd bij kwaliteitsregister

mojgan babei gavan podotherapeut