Steunzool - 3D

Podotherapeutische steunzolen met 3D-voetenscan

Bij Podotherapie MB Voorschoten kunt u uw voeten laten scannen voor steunzolen die op maat gemaakt worden. Als NVVP-gecertificeerd podotherapeut, overigens de enige in de regio Voorschoten, zorg ik voor passende inlegzolen om verschillende klachten te verlichten of zelfs te verhelpen. Door een 3D-scan te maken van uw voeten meet ik met precisie op maat gemaakte steunzolen aan die passend zijn voor uw klachten.

Steunzolen op maat

Steunzolen, ofwel inlegzolen, bieden uitkomst bij diverse voetproblemen. Hiermee is de stand van de voeten te corrigeren, zijn pijnlijke voeten te ontlasten en is spierblessures opheffen mogelijk. Op die manier blijft u niet met vervelende klachten rondlopen en voorkomt u ergere gevolgen. Bovendien zijn ze makkelijk en comfortabel in gebruik. Dergelijke zolen bestaan in verschillende soorten en maten, zoals hielspoorzolen, zolen bij passend bij bepaalde ziektebeelden of zolen voor sporters. Wat voor u het meest geschikt is, ligt aan uw klachten. Met behulp van een 3D-voetenscan maak ik voor iedere patiënt zolen op maat.

Voeten 3D-scannen

Tijdens het voetonderzoek gebruik ik scanapparatuur om een 3D-scan van uw voeten te maken. Hierdoor krijg ik een 3D model van uw voet die geschikt is voor de zolen. Vervolgens worden de zolen vanaf deze modelleersoftware door een computergestuurde freesmachine gefreesd en daarna handmatig afgewerkt. Binnen twee weken kunt u de zolen al verwachten, waardoor u verzekerd bent van een zo snel mogelijke oplossing.

Stel uw vragen of maak een afspraak voor een behandeling door contact op te nemen met Podotherapie MB Voorschoten. Voor meer informatie via het kunt u ons bereiken op 06 265 060 71 of via het contactformulier. Daarnaast kunt u direct een afspraak inplannen via het afsprakenformulier. Ik hoop u binnenkort te mogen verwelkomen in mijn praktijk in Voorschoten, Leiden, Noordwijk en Den Haag

×

Welkom,

Klik hier om de chat van WhatsApp te gebruiken

× Hoe kan ik je helpen?