Podotherapie MB Voorschoten bij voetproblemen

Last van klachten in uw voeten, knieën of benen? In mijn podotherapiepraktijk bent u van harte welkom voor een passende behandeling. Podotherapie helpt bij verschillende problemen op het gebied van voetklachten. Ik ben aangesloten bij de NVVP en sta als professioneel en erkend podotherapeut klaar om u te helpen in regio Voorschoten.

Over uw podotherapeut

Laat mij me even voorstellen. Mijn naam is Mojgan Babaei Gavan, podotherapeut en eigenaresse van Podotherapie MB Voorschoten. Na mijn opleiding bij Fontys Hogeschool te Eindhoven heb ik stagegelopen bij Podotherapie Padmos in Alphen aan den Rijn, het Voetencentrum in Leiderdorp en podocentrum Groen Hart in Hazerswoude-Dorp. De toenemende vraag naar podotherapeutische zorg door vergrijzing, een groeiend aantal diabetische patiënten en veelvoorkomende klachten, inspireerde mij mijn eigen podotherapiepraktijk te openen. In tegenstelling tot podologie ben ik in staat u op professionele en wettelijk beschermde wijze te helpen. De podoloog kan minder voor u betekenen dan waar u bij mij voor terecht kunt.

Wat kan ik voor u doen?

In mijn praktijk bent u welkom met allerlei problemen. Denk hierbij aan knieklachten, lage rugklachten en voetproblemen zoals fasciitis plantaris, achilles tendinopathie of morbus sever. Bij dit en meer kan ik een passende behandeling voor u opstellen. Bijvoorbeeld in de vorm van een medische pedicure, steunzolen of een orthese. Iedereen met voetklachten, zoals een diabetische voet of ouderdomsvoet, kan rekenen op mijn deskundige en zorgvuldige therapie. Kijk rustig verder rond op de website voor meer informatie.

Vraag naar de mogelijkheden en maak direct een afspraak door contact met mij op te nemen. U bereikt Podotherapie MB Voorschoten via het telefoonnummer 06 265 060 71 of via het online contactformulier. Ik help u zo spoedig mogelijk verder als het om podotherapie binnen de regio’s Voorschoten, Leiden en Wassenaar gaat.

×

Welkom,

Klik hier om de chat van WhatsApp te gebruiken

× Hoe kan ik je helpen?