Podotherapeutische steunzolen met 3D-voetenscan

Bij Podotherapie MB Voorschoten kunt u uw voeten laten scannen voor steunzolen op maat gemaakt. Als NVVP-gecertificeerd podotherapeut, overigens de enige in de regio Voorschoten, zorg ik voor passende inlegzooltjes om verschillende klachten te verlichten of zelfs te verhelpen. Door middel van een 3D-scan van uw voeten meet ik steunzolen op maat aan die precies passen bij uw klachten.

Steunzolen op maat

Steunzolen, ofwel inlegzolen, bieden uitkomst bij diverse voetproblemen. Hiermee is de stand van de voeten corrigeren, pijnlijke voeten ontlasten en spierblessures opheffen mogelijk. Op die manier blijft u niet met vervelende klachten rondlopen en voorkomt u ergere gevolgen. Bovendien zijn ze makkelijk en comfortabel in gebruik. Dergelijke zolen bestaan in verschillende soorten en maten, zoals hielspoorzooltjes, zolen bij ziekten of zolen voor sporters. Wat voor u het meest geschikt is, ligt maar net aan uw klachten. Met behulp van een 3D-voetenscan maak ik voor iedere patiënt zolen op maat.

Voeten 3D-scannen

Tijdens het voetonderzoek dat ik verricht, stel ik driedimensionale scanapparatuur in om een 3D-scan van uw voeten te maken. Aan de hand hiervan verschijnt er op de computer een model van de zolen. Vervolgens worden de zolen vanaf deze modelleersoftware door een computergestuurde freesmachine gefreesd en daarna handmatig afgewerkt. Slechts twee weken later kunt u de zolen al verwachten, waardoor u verzekerd bent van een zo snel mogelijke oplossing.

Stel uw vragen of maak een afspraak voor een behandeling door contact op te nemen met Podotherapie MB Voorschoten. U bereikt mij voor meer informatie via het telefoonnummer 06 265 060 71 of via het contactformulier. Daarnaast kunt u direct een afspraak inplannen via het afsprakenformulier. Ik hoop u binnenkort te mogen verwelkomen in mijn praktijk in Voorschoten, nabij Leiden en Wassenaar.

×

Welkom,

Klik hier om de chat van WhatsApp te gebruiken

× Hoe kan ik je helpen?